Reactie plaatsen

Reacties

Fieke
3 maanden geleden

Hi Mea,
Heel erg bedankt voor je hulp. Erg fijn dat je zo snel langs kon komen. Je hebt me heel goed geholpen. Ik voel me nu zelfverzekerder en het is bijna helemaal pijnloos nu. Daardoor kan ik er nu ook meer van genieten. Ook heel fijn dat ik je altijd kan appen als ik nog vragen hebt. Ik wil adviseren om jou in te schakelen als het even niet lukt, dan zul je je echt beter voelen!

Yaïsi Willems
3 maanden geleden

Lieve Mea,
Zo bijzonder om jou bij mijn bevalling te hebben.
Extra bijzonder dat jij 2,5 week later dankzij mijn kraamzorg weer op mijn pad kwam. Heel erg bedankt voor het zelfvertrouwen dat je mij in deze korte tijd gaf. Ook ontzettend fijn dat ik na het consult nog bij je terecht kan met vragen. Ik zou iedereen willen adviseren om jou als hulplijn in te schakelen als het even niet helemaal lukt.

Sophie
3 maanden geleden

Lieve Mea,

Wat ben ik blij dat mijn kraamzorg jou adviseerde. Je hebt ons ontzettend geholpen om een weg te vinden die bij mij en mijn dochter past en ook de nazorg na de afspraak vond ik zo fijn. Naast dat ik je een hele lieve behulpzame vrouw vind, ben je ook ontzettend professioneel en straalt de kennis en ervaring van je af. Ik raad iedereen aan jou te bellen!

Nogmaals dank!

Lieve groet,
Sophie

Jeanine
een jaar geleden

LIeve Mea, je hebt me super goed geholpen met je advies en tips. Heel fijn dat je zo snel langs kon komen om mij te helpen. Ben je echt heel dankbaar dat het is gelukt en ik mijn zoon nu goed kan aanleggen en pijnloos kan voeden! Ik zou iedere vrouw willen aanraden om contact met je op te nemen als er problemen zijn rond de borstvoeding!! Groetjes Jeanine

Djeruza
een jaar geleden

Hi Mea,

Dankjewel voor je hulp! Ik kende je al vanuit mijn vakgebied en heel veel goede reacties over je gehoord. Dan nu heb ik het zelf ervaren. Je zit er bovenop en wilt het direct oplossen. Jij was mijn laatste redmiddel, als jij er niet was, was ik gestopt met de borstvoeding. Dit was iets wat jij niet wilde. Ik heb je deskundigheid en passie duidelijk gezien en gevoeld. Jouw openheid en vertrouwen die je me weer terug hebt gegeven. Daar kan geen bedankje tegen op.

Willem en Simona
een jaar geleden

Beste Mea,

Heel veel dank voor je goede hulp. Het is een verschil tussen dag en nacht. Het vertrouwen dat je ons hebt gegeven is van onschatbare waarde. Je persoonlijke benadering en aandacht hebben we zeer gewaardeerd. Je bent een echte babyfluisteraar die houdt van haar vak. Wij gunnen elke nieuwe ouder een Mea.

Simona en Willem

Gerda
een jaar geleden

Hi Mea ben goed geholpen ,thanks