Reactie plaatsen

Reacties

Jeanine
6 maanden geleden

LIeve Mea, je hebt me super goed geholpen met je advies en tips. Heel fijn dat je zo snel langs kon komen om mij te helpen. Ben je echt heel dankbaar dat het is gelukt en ik mijn zoon nu goed kan aanleggen en pijnloos kan voeden! Ik zou iedere vrouw willen aanraden om contact met je op te nemen als er problemen zijn rond de borstvoeding!! Groetjes Jeanine

Djeruza
7 maanden geleden

Hi Mea,

Dankjewel voor je hulp! Ik kende je al vanuit mijn vakgebied en heel veel goede reacties over je gehoord. Dan nu heb ik het zelf ervaren. Je zit er bovenop en wilt het direct oplossen. Jij was mijn laatste redmiddel, als jij er niet was, was ik gestopt met de borstvoeding. Dit was iets wat jij niet wilde. Ik heb je deskundigheid en passie duidelijk gezien en gevoeld. Jouw openheid en vertrouwen die je me weer terug hebt gegeven. Daar kan geen bedankje tegen op.

Willem en Simona
8 maanden geleden

Beste Mea,

Heel veel dank voor je goede hulp. Het is een verschil tussen dag en nacht. Het vertrouwen dat je ons hebt gegeven is van onschatbare waarde. Je persoonlijke benadering en aandacht hebben we zeer gewaardeerd. Je bent een echte babyfluisteraar die houdt van haar vak. Wij gunnen elke nieuwe ouder een Mea.

Simona en Willem

Gerda
8 maanden geleden

Hi Mea ben goed geholpen ,thanks